Drum Limousine

 

DrumLimousineSuperiorLine_logo

http://www.drumlimousine.dk/

 

 

Drum Limousine, Aarhus.
Søren Nørris Christensen startede med at bygge trommer i 1999 under navnet ”Modern Drums Custom Drums”. I 2003 blev navnet ændret til ”Drum Limousine”.

Udvalget er løbende udvidet til at omfatte flere serier indenfor trommesæt og lilletrommer, samt de spændende cajons som er blevet en stor succes.
Der findes i dag flere forskellige serier i forskellige prisklasser.

Superior Custom series: Serien produceres af Modern Drums. Kedlerne er nordamerikansk ahorn og specialfremstilles eksklusivt til Drum Limousine.

Finishes: Drum Limousine er kendt for at lave specielle custom finishes i f.eks. ægte skind med forskellige mønstre og farver. Derudover tilbydes der bl.a. sparkle, oyster og satin finishes i fuldlimet wrap. Det er også muligt at få speciallakeret trommerne.

Lugs & Hardware: Drum Limousine Superior-serien har egne specialdesignede lugs fabrikeret i messing belagt med krom eller pulverlakeret i custom farver.

Reifer, stortrommeben, gulvtamben, tambeslag monteres efter eget ønske af mærke.

Custom Shop Series: Denne serie fremstilles i Asien og er i en billigere prisklasse. Custom Shop-serien fremstilles i forskellige størrelser og finishes og altid i limited edition produktioner, så der ikke findes mange sæt i samme finishes.